Aug 5, 2010

Concerte

Dupa cum am mai scris, o parte importanta a experientei noastre berlineze este mersul la diverse concerte. Nu o sa mai scriu cronici detaliate despre ce concerte am vazut, ci doar o sa le mentionez pe scurt, cu doua-trei comentarii:
- Gotan Project (Tempodrom) - o formatie (?) care imbina tango-ul cu muzica electronica, intr-un fel foarte autentic. Nu stiam la ce sa ne asteptam, dar ne-a placut mult de tot (in "noi" este inclus si Robynete, de aceasta data).
- Scorpions (O2 World)- pe scurt, a fost "Wind of Change" langa zidul Berlinului.
- Kasabian (Astra Kulturhaus) - revelatia anului, pentru mine. Stiam cateva melodii, dar nu ascultasem nici un album de la inceput pana la sfarsit. Concertul a fost senzational, iar locatia a contribuit mult la aceasta impresie!
- Classic Open Air (Gendarmenmarkt) - am vazut seara dedicata muzicii de film. Ne-am adus aminte de ceva melodii din filme celebre, dar seara a fost, in general, dezamagitoare.

Urmeaza: Gorillaz (cu o formatie de scena care include doi fosti membrii The Clash), Linkin Park, Amy Macdonald (din nou :) ), Roger Waters (care canta The Wall).

1 comment:

  1. Un scurt update: intre timp pe lista concertelor au mai aparut A-Ha si Suede :)

    ReplyDelete