Aug 5, 2010

Photography Site/Blog

Am aflat despre un site si un blog de fotografie, recent lansate de un fost coleg din timpul olimpiadelor de matematica, Bogdan Grigorescu. Fotografiile de pe site mi-au placut mult, si ma gandesc ca poate o sa isi gaseasca admiratori si printre cei care citesc acest site. Enjoy!

5 comments:

  1. Ce mica e lumea! Si eu tocmai i-am admirat fotografiile (eu o cunosc pe Alina, sora lui)

    ReplyDelete
  2. :) Pai da, e mica :) Pe Alina o stiu si eu, destul de bine: mergeam in tabere impreuna, ea fiind colega de clasa cu niste prieteni buni de-ai mei (si cu Cristina Hascau - fina voastra).

    ReplyDelete
  3. Si eu il cunosc pe Bogdan, am fost colegi de grupa in anul I! Intr-adevar sunt interesante, mai ales ca am un feeling pentru fotografii frumoase

    ReplyDelete
  4. Florin, merci mult pt link... si apoi pt comentarii :) E drept ca actualizez destul de rar site-ul, fiind doar un hobby. Insa in curand voi organiza o expozitie foto intr-un bar din Bucuresti, ocazie cu care sper sa ne revedem.

    ReplyDelete
  5. Salut Bogdan! Eu sunt inca in Berlin, si sper sa mai stau pe aici o vreme, dar daca o sa fiu in trecere in Romania in perioada in care vei organiza expozitia, cu siguranta o voi vizita. Mult succes!

    ReplyDelete