Dec 20, 2009

SuperTalent

Printre metodele pe care le folosim pentru a invata mai repede germana este si uitatul la televizor. Una dintre emisiunile noastre preferate era SuperTalent, pe RTL. Este o emisiune-concurs in care sunt cautati diversi oameni, avand talente deosebite, si este declarat castigator cel care reuseste sa convinga publicul in masura cea mai mare; totusi sunt o gramada de participanti care sunt triati de un juriu: numai cei care trec de acest juriu (condus magistral de Dieter Bohlen) ajung sa fie evaluati de public.

Ieri s-a incheiat editia pe 2009 a emisiunii, si a fost castigata de o catelusa, dresata de un tip, care reusea sa "danseze" foarte spectaculos impreuna cu acesta. O surpiza placuta a fost romanca Petruta Küpper, care a obtinut locul al treilea cantand la nai. Noi eram suporterii unei fetite foarte talentate, de doar 9 ani, Carlotta Truman.

Dar, ca de obicei, cele mai tari momente nu sunt cele oferite de castigatori, ci de cei care au fost eliminati mai devreme, de juriu. Dintre acestia s-a evidentiat, fara dubii, Mister Methan (unul dintre participantii la concursul echivalent din UK, care si-a incercat norocul-sau talentul- si in Germania). Omul e "talent in stare pura", si a ajuns pana in semifinale!!! Enjoy!

1 comment:

  1. Eu cand am vazut-o pe tanti aia italianca intre cei 3 finalisti am tinut cu cainele dresat, desi nimeni nu credea ca poate castiga concursul un caine.
    Referitor la Dieter Bohlen, mie imi place- uite ca tot vorbeam mai de mult de guilty pleasures- Modern Talking.
    Abia astept sa mai cantam la Radu si Miruna "Chery, chery lady":D.

    ReplyDelete