Sep 18, 2009

Genunchiul meu ne-a trimis acasa......

Din pacate, asa cum am spus si in postul despre Azore, am avut ghinionul ca, in prima zi in Lisabona, in timp ce coboram niste scari, genunchiul meu sa cedeze.

Am hotarat sambata seara ca luni sa ne intoarcem, astfel incat marti genunchiul sa fie vazut de medicul care m-a operat (sau mai bine spus l-a operat).

Vestile nu sunt cele mai grozave: in urma consultatiei, medicul a hotarat ca o operatie de "reparare", similara cu cu ceea ce s-a facut pana acum, nu mai are nici un rost, nefiind o solutie de lunga durata. Asa ca, in momentul asta am inceput sa cautam o clinica si un medic potrivit pentru o noua operatie, de data aceasta cu un efect pe termen ceva mai lung.

12 comments:

  1. Narcis si Dana18/9/09 22:11

    Calina, de acum iti uram numai "Sanatate!!!"

    ReplyDelete
  2. Multumesc frumos, acum chiar am nevoie.

    ReplyDelete
  3. Scrisesem un comentariu lung, dar a cazut netul, s-a blocat mozilla si l-am pierdut...Asa ca...ai scapat...

    Pe scurt suntem alaturi de voi si sunt convins ca e un pas inainte...Au cu siguranta tehnologie mai buna, daca nu chiar si specialisti! Astept chiar sa bagam si o miuta cu baietii intr-un an sau doi!

    PS: Salut public ideea de a avea un blog personal! Asa stim si noi pe unde va mai indreptati!

    ReplyDelete
  4. Multumim, Catalin. Si noi suntem optimisti, desi situatia nu e cea mai grozava.

    Iar cu blogul, deja ne-am prins ca iti place ca avem si noi blog. Pana una-alta esti comentatorul nr. 1 :) Multumim si pentru asta!!!

    ReplyDelete
  5. Hehehe...e mai usor sa comentezi ce fac altii, decat sa spui despre tine!

    ReplyDelete
  6. Calina... sorry... e nasol sa ai atatea probleme cu genunchiul. Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar daca ai nevoie de ceva care noi sa putem face, doar spune (i-am zis si lui Florin deja, dar cum e ziua lui si probabil ca e hiperextaziat, nu stiu daca va tine minte sa-ti spuna :-) ).

    @Florin: Catutzul e primul comentator doar pentru ca am fost eu plecat. BEWARE! Hihihihihi (ras de vrajitoare)

    ReplyDelete
  7. E buna concurenta pentru pozitia de cel-mai-prezent-comentator pe blog :), parca arata mai bine posturile cand au cateva comentarii :)

    Ca primul comentator ai fost deja, mai Radule :), dupa cum se poate vedea aici'sha.

    ReplyDelete
  8. Eu am scris cred vreo 20 de comentarii dar pur si simplu nu inteleg de ce nu merge sa le pun. Ca si idee sper ca urmatoarea operatie sa fie ultima si sa iti revii complet.

    Te-am pupat si imi pare super rau :(

    ReplyDelete
  9. Aparu si robynetul...Pai Lectore imi surclasezi weblogu la comentarii, mai ales ca Raducu s-a lasat, iar robynete nu ma mai critica

    Raducule you are the one and only...Love you (pe fata, dupa cum vezi :)) )

    ReplyDelete
  10. Cataline, dupa cum vezi, cel mai comentat post este unul scris de Calina. Deci se pare ca ea ne da clasa la toti :)) Bine ca m-a acceptat si pe mine drept coautor al blogului :))

    ReplyDelete
  11. Pai da, ca e breaking news, daca iti spargeai capul si scriai sa vezi ce intra lumea sa comenteze. Eu una preferam sa ma huiduiti toti ca nu scriu decat sa imi fac genunchiul zob.

    ReplyDelete
  12. Oricum, pe aceasta cale, le multumesc "la toti" pentru urarile de bine :) Sper sa aiba efect!

    ReplyDelete